bg

Over therapeut Karin de Mulder

psycholoog Karin de Mulder Hallo, mijn naam is Karin de Mulder en ik werk inmiddels ruim 15 jaar met veel enthousiasme als therapeut, healer en coach vanuit mijn eigen praktijk. De keuze voor dit specifieke werk lag eigenlijk op jonge leeftijd al voor de hand.

Als kind was ik al zeer gevoelig en raakte ik reuze geboeid door mensen en wat zich diep in hen afspeelde. Ik luisterde aandachtig, keek, tastte af en begreep vaak al snel wat er tussen de regels door gezegd werd. Nadat ik de middelbare school afrondde, kreeg ik te maken met chronische hoofdpijn, waarschijnlijk het gevolg van perfect willen zijn, een beladen jeugd en een hoog gevoelig lijf. Mijn chronische hoofdpijn heeft me in die tijd erg dwars gezeten in het kiezen van een vervolgopleiding, waardoor mijn vader mij de wijze raad gaf om te gaan werken.

Dit bleek het beste advies te zijn wat ik op dat moment kon krijgen. Nadat ik namelijk stopte met het zoeken naar een passende opleiding ging ik op zoek naar een leuke baan en vond die vrijwel meteen in de bouwmaterialenhandel. Een echte mannenwereld, waar ik mezelf ruim 13 jaar zeer op mijn plek voelde. Het was een tijd waarin ik een stabiele basis en een gezond zelfbeeld ontwikkelde. In de periode dat ik moeder werd van twee prachtige kinderen en ik meer tijd wilde besteden aan mijn gezin ben ik van werk geswitcht en heb met veel plezier gewerkt in verzekeringen.

Mensen helpen met hun persoonlijke basis

Rond mijn vijfendertigste hield ik het gezien om te werken voor een baas en volgde mijn grote verlangen om met mensen te gaan werken aan hun persoonlijke basis. Om die reden startte ik toen met een life-coach opleiding en een jaar later schreef ik mezelf in als ondernemer en opende de deuren van mijn eigen praktijk.

De jaren daarna waren intensief en er volgden vele opleidingen en bijscholingen waarmee ik uitgroeide tot de vrouw, partner en moeder die ik nu ben. Ik gaf mezelf daarmee het mooiste cadeau omdat ik uiteindelijk thuis mocht komen bij mezelf.

Inmiddels ben ik de vijftig gepasseerd en begeleid ik dagelijks, met veel toewijding kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen op een geheel eigen en unieke manier. De mooie mensen die ik hierbij ontmoet en mijn prachtige werk maken dat ik een dankbaar en zeer tevreden mens ben.

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact


Cliënten over mij
"Karin is voor mij een plek waar ik zonder oordeel mijn verhaal kwijt kan..."

Lees meer ervaringen