bg

Ervaringen van cliënten

Op deze pagina lees je hoe oud-cliënten hun sessies bij mij hebben ervaren.

Mariëlle K.

“Het moment dat ik Karin ontmoette voelde het vertrouwd en vooral ook veilig. Wat een hartelijkheid.”


Marianne Geurts, Esentika (Business Coaching)

“Ik heb Karin als een zeer zuivere en krachtige begeleider mogen ervaren bij het oplossen van een persoonlijk vraagstuk. Haar heldere geest en gevoeligheid hebben er in één sessie voor gezorgd, dat ik nog veel beter in staat ben om daadkrachtig en betekenisvol mijn werk te doen.”


Angela

“Karin wist mij stap voor stap mee te nemen in haar energetisch consulten en ik leerde om mijn eigen ruimte weer volledig in te nemen om zo weer in mijn kracht te kunnen gaan staan. Ik ben weer in verbinding met mijn diepste waarheid. Heel fijn Karin hoe je dit prachtige werk doet. Dank daarvoor.”


“Tijdens mijn energetische sessie met Karin kwam ik thuis. Bijzonder werk doet ze op een fijn afgestemde en gevoelige manier. Vooral hier mee doorgaan Karin.”


“Toen mijn vader dementie kreeg en hij steeds zieker werd wist Karin mij en mijn familie te ondersteunen met afstemmingen schrijven. Bij het schrijven kwamen veel onverwerkt verdriet, oude familiegeheimen en trauma’s naar boven. En wanneer Karin klaar was met schrijven was vader rustig en kon gaan slapen en gaf het ons als familie ook weer rust. Wij zagen hoe vader iedere keer weer een schil los liet van zijn onverwerkte trauma’s.”


“Vanaf het moment dat ik bij Karin was geweest voor een Kristallijne activatie verliep mijn leven in een stroomversnelling. Mijn kwaliteiten lieten zich duidelijker zien en ik kon ergens tussen de regels door zien wat andere mensen zeiden. De activatie heeft er voor gezorgd dat ik het leven meer neem zoals het is en er tegelijkertijd van kan genieten. En wat mijn toekomst brengt, dat zie ik wel.”


“Het verlies van mijn man zat zo diep dat ik op enig moment niet meer vooruit kwam. Ik was in rouw en wist niet hoe ik mijn verdriet een plek kon geven. Bij Karin kreeg ik creatieve opdrachten aangereikt die ze combineerde met energetische healing. Na enkele sessies kon ik het verlies van mijn man een plek geven en werd ik innerlijk rustig. De creatieve opdrachten brachten me weer bij tekenen en schilderen terug waar ik dagelijks nog een hobby aan heb. Heel apart hoe dit gewerkt heeft. Maar het werkte voor mij.”


“Als collega heb ik Karin leren kennen als iemand die zorgvuldig vele ingangen maakt in haar werk met cliënten. Steeds weer voelt ze aan wat de beste manier van werken is met haar cliënten. Past het niet alleen met woorden dan gebruikt ze haar energetische stoel, creatieve werkvormen of systemische tools. En het past altijd. Mooi werk Karin!”


Esther K.

“Als hoog gevoelig mens heb ik geleerd hoe belangrijk het is om goed gegrond te zijn zodat ik lekker in mijn vel kan blijven en goed mijn grenzen bewaak en kan aanvoelen wat goed voor me is.”


“Ik heb Karin ervaren als iemand die goed luistert en weet waar ze over spreekt. Ik voelde mezelf meteen op mijn gemak toen ik bij haar in therapie ging. Dat vond ik echt heel prettig. Met veel zachtheid, zonder schaamte of hardheid en met zoveel liefde. Echt fantastisch!”


Mia T.

“Karin is een open persoon die uitnodigt tot gesprek. Ik voelde me daardoor veilig en op mijn gemak zodat ik alles kon vertellen wat ik wilde. Ik voelde me serieus genomen en gehoord. De innerlijk kind cursus heeft mij bij mezelf gebracht en hierdoor kan ik beter voor mezelf zorgen. Ik weet nu te luisteren naar de boodschappen van mijn hart. Alsnog hartelijk dank Karin!”


“Nadat mijn man gestorven was kon ik mijn pijn en verdriet geen plek geven. Ik was onrustig en kon het leven niet oppakken. Met de therapie van Karin leerde ik mijn verlies liefdevol een plek te geven en bracht het me terug bij mezelf. Ik kan de zon weer zien schijnen en ben tegelijkertijd dankbaar voor het leven wat mijn man ik samen gehad hebben. Ik ben je zeer dankbaar Karin.”


M. te Venray

“Het meest unieke van Karin haar werk is dat ik voelde dat ik werkelijk contact kreeg met mijn hart. Harteliefde voor mezelf. Hier was ik lange tijd naar op zoek en heb het nu gevonden!”


Liane

“Karin wist mijn pijn en verdriet tijdens een creatieve sessie aan te raken waar geen specialist of psychiater ooit bij kwam. Tot tranen geroerd en tevens een schil van mijn verdriet kunnen verwerken tijdens en na de sessie.
Een hele speciale ervaring die me lang zal blijven heugen..
Mijn hartelijke dank Karin.”


Ans M.

“Toen ik bij Karin de praktijk binnen liep was het net alsof ik in een warm bad terecht kwam. Ik voelde me begrepen, gehoord en gezien door Karin en haar manier van werken is heel prettig.”


Mariëlle P.

“Karin heeft me doen herinneren wie ik werkelijk ben en daarmee wist ik spontaan wat ik te doen heb. Het heeft mij een boost van zelfvertrouwen en inzicht gegeven.”


“Bij Karin voel ik me mezelf en durf ik alles te uiten. Zelfs dingen die ik nooit eerder ter sprake bracht durfde ik in vertrouwen te uitten. Wat een cadeau zo’n therapeut.”


Robert

“Mijn traject met Karin heeft me bewust gemaakt van mijn negatieve gedachten, waardoor ik ze om leerde zetten in positieve gedachten. Ik voel me lichter en anders tegen het leven aan kijken.”


“Tijdens een energetisch consult heeft Karin me ‘thuis’ gebracht bij wie ik ben. Met de oefening die ik meekreeg kan ik dit voortaan elke dag zelf doen. Eenvoudig maar zo krachtig. Hiermee kan ik goed bij mezelf blijven en op een zachte en duidelijke manier mijn grenzen aangeven.”


Linda P.

“Na de energetische sessies bij Karin kan ik nog meer genieten van de kleine dingen in het leven en leef veel meer in het Nu. Dit heeft me innerlijke rust gegeven.”


“Karin kan heel goed luisteren en weet precies wanneer ze een vraag moet stellen. Haar doorziende blik zag wat ik nog niet kon zien. De gesprekken hebben veel betekend voor mij. Heel erg fijn was dit Karin.”


Monique M.

“Ik deed een individueel systemisch consult bij Karin en binnen 1 sessie wist ik waar mijn probleem vanaf kwam en werd ik bewust dat ik was gaan dragen voor mijn familie. Samen met Karin heb ik met mijn ouders en voorouders gewerkt en voel ik me lichter en vrijer.”


Mieke V.

“Nadat ik met mijn innerlijk kind gewerkt had kon ik weer contact leggen met mijn creativiteit en speelsheid. Het leven gaat makkelijker en voelt lichter aan.”


Psycholoog Karin de Mulder in Horst, Limburg
Karin de Mulder
  • Ervaren therapeut en coach
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook consulten in de avond

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact