bg

Mijn diverse behandelmethoden uitgelegd

Zoals ik op de homepage al vertelde, ben ik thuis in diverse therapie-, coachings- en healingsvormen. Deze variëren van wat doorgaans beschouwd worden als reguliere therapieën tot complementaire of alternatieve hulpvormen. De aard, aanpak en inzet verschilt per behandelmethode en welke (combinatie) wij kiezen is natuurlijk afhankelijk van jouw specifieke hulpvraag en voorkeur, maar allen zijn zeer waardevol en effectief.

Om je meer informatie te kunnen bieden over enkele van de meestgehanteerde therapievormen en ook de context waarin wij ze kunnen inzetten te bespreken, heb ik over elke individuele vorm een korte uitleg geschreven. Hieronder vind je de betreffende links:


Enkele van deze therapievormen zoals energetisch healen en magnetiseren staan in direct verband met het chakra-systeem dat wij allen in ons lichaam hebben. Voor meer informatie over dit systeem en het belang ervan, kijk je hier: Het belang van onze chakra’s en de ontwikkelstadia ervan.

Benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Mocht je nog vragen hebben over mijn werkwijze of willen weten of je ook met jouw specifieke hulpvraag bij mij aan het juiste adres bent, dan hoor ik graag van je. Je kunt mij via de contactpagina een berichtje sturen of telefonisch contact met mij opnemen.
Psycholoog Karin de Mulder in Horst, Limburg
Karin de Mulder
  • Ervaren therapeut en coach
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook consulten in de avond

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact