bg

Bloesem en nieuwe tijd remedie therapie

Bloesem remedie therapie

Bloesem remedie therapie is een werkwijze die ontwikkelt is om persoonlijke klachten en ziekten, waarbij we van ons pad zijn afgeraakt, op te lossen. Door het gebruik van een bloesem remedie leren we weer te luisteren en te vertrouwen op ons eigen gevoel.

Gebruik van bloesem remedies is zeer geschikt voor:
  • Persoonlijke ontwikkeling en balans
  • Ontwikkeling van innerlijke rust en vrede
  • Ondersteuning bij veranderprocessen

De werking en werkwijze

Een bloesem remedie helpt je om jouw persoonlijke innerlijke kracht te versterken en stimuleert jouw positieve kwaliteiten. Dit zorgt er voor dat je makkelijker in contact kunt zijn met je eigen gevoel en dat je inzicht krijgt in verstorende emoties die je uit balans hebben gebracht.

Voor het uitzoeken van een remedie maken we een afspraak in de praktijk. We kijken welke remedie het beste past bij je vraag of klacht. Terwijl je wacht maak ik de remedie klaar die je daarna mee naar huis neemt om een periode in te gaan nemen. Hiermee kan het lichaam weer in balans komen.

De duur van een consult

Een consult duurt circa 30 à 45 minuten en daarbij is het bespreken van jouw vraag, het uitzoeken van de remedie en het bereiden van de bloesem remedie inbegrepen.
Het is ook mogelijk om een vervolg flesje met bloesem remedie te komen ophalen. Hiervoor kun je bellen en zorg ik dat het flesje klaar staat.

Hoe gebruik je een remedie:
  • Via de mond of huid
  • In acute situaties 1 druppel in het aura veld
  • Enkele druppels aan een bad toevoegen
Een bloesem remedie kan zowel bij acute klachten als preventief worden gebruikt.

Welke bloesem remedies

Ik werk met de remedies van Bloesem Remedies Nederland. Een basis set van 48 bloesem remedies en 14 Nieuwe tijd remedies.

Nieuwe tijd remedies in deze tijd

Veranderingen van ons bewustzijn, onder invloed van onze huidige tijd gaan snel en er zijn veel mensen die hier (onbewust) hinder van ondervinden. Mobiele telefoontjes, smart-phones, WI-FI, zendmasten en allerlei andere vormen van straling waar we aan blootgesteld worden heeft voor veel mensen grote gevolgen. Denk aan onder andere chronische vermoeidheid, concentratieproblemen en slaapproblemen. Een Nieuwe tijd remedie kan daarbij zorgen voor extra bescherming en ondersteund zowel ons lichaam als onze geest.
Psycholoog Karin de Mulder in Horst, Limburg
Karin de Mulder
  • Ervaren therapeut en coach
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook consulten in de avond

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact